Skagenstur

Vores 2-sprogede elever har ikke læseferie, men til gengæld været på en dejlig tur til Skagen.

Nyhed billede

Følg HNX på Facebook

Zaida Kristensen den 18-06-2018
    Adgang til Elevintra!

For at logge ind på Elevintra skal man bruge sit UNI-login.

Ved spørgsmål:
    Kontakt Zaida Kristensen ([email protected]

OBS! Det er først muligt for elever på årgang 18/19 at logge på HNX's Elevintra i uge 32.
    Zaida Kristensen den 01-06-2017
    Adgang til Forældreintra!

For at logge ind på Forældreintra skal man enten bruge Nem-ID eller brugernavn+ adgangskode.

Brugernavn er sammensat af for- og efternavn. De tre første bogstaver af fornavn efterfulgt af de første tre bogstaver af efternavn. Eksempelvis vil jeg (Zaida Kristensen) have brugernavnet zaikri.
    Adgangskoden er ens cpr-nummer - dette kan ændres, når man er logget ind i Forældreintra (under indstillinger). Det er ikke elevens navn og cpr-nummer, der skal benyttes - det er forældres.
    I enkelte tilfælde er der undtagelser i denne opbygning af brugernavn. Kan man ikke logge ind, kontaktes undertegnede pr. mail.

Ved spørgsmål:
    Kontakt Zaida Kristensen ([email protected]

OBS! Det er først muligt for forældre til elever på årgang 18/19 at logge på HNX's Forældreintra i uge 32.