Ungdomsrådsdag 2018

På ungdomsrådets dag er det ikke lærerne, der bestemmer indholdet - det er eleverne! Ungdomsrådet havde arrangeret en dag med forskellige aktiviteter, hvor det handlede om at være sammen med kammeraterne om andre ting.

Nyhed billede

Følg HNX på Facebook

Zaida Kristensen den 16-02-2018
    Vedr. ansøgning til ungdomsuddannelse:

Nu er elevernes uddannelsesplan/ansøgning til det kommende skoleår er klar til underskrift  og skal være underskrevet senest den 1. marts 2018.

Unge der søger en gymnasial uddannelse skal være opmærksomme på, at der skal søges tre gymnasier i prioriteret rækkefølge.

Der skal underskrives på www.optagelse.dk  - procedure er sendt til forældrenes eBoks. Det er desuden muligt at kontakte eVejledning på tlf. 7022 2207.

Uddannelsesvejleder

Morten Horne

pastedGraphic.png

Zaida Kristensen den 01-06-2017
    Adgang til Forældreintra!

For at logge ind på Forældreintra skal man enten bruge Nem-ID eller brugernavn+ adgangskode.

Brugernavn er sammensat af for- og efternavn. De tre første bogstaver af fornavn efterfulgt af de første tre bogstaver af efternavn. Eksempelvis vil jeg (Zaida Kristensen) have brugernavnet zaikri.
    Adgangskoden er ens cpr-nummer - dette kan ændres, når man er logget ind i Forældreintra (under indstillinger). Det er ikke elevens navn og cpr-nummer, der skal benyttes - det er forældres.
    I enkelte tilfælde er der undtagelser i denne opbygning af brugernavn. Kan man ikke logge ind, kontaktes undertegnede pr. mail.

Ved spørgsmål:
    Kontakt Zaida Kristensen ([email protected]