Årgang 2015-2016 - med egne billeder!

Endnu en årgang er dimitteret fra Hjørring Ny 10. Vi ønsker jer alle god vind fremover :)

i gang med forældreintra

 • ikon
  Zaida Kristensen den 27-06-2016
  Til kommende elever på HNX:

  Vi har modtaget nedenstående fra NT  -  har du brug for et midlertidigt skolekort (hvis du rejser med DSB) kan det afhentes i uge 32 på HNX, Norgesvej 6.

  Venlig hilsen
  Administrationen

  Kære skole

  Vi står desværre i den situation, at vores leverandør er stødt ind i uventede problemer, og derfor ikke kan nå at få færdiggjort og leveret elevernes skolekort før første skoledag i august. Leverandøren forventer, at det drejer sig om en uges forsinkelse, hvilket betyder at eleverne ikke har deres skolekort den første uge efter, at de er startet i skole.

  Vi informerer vognmænd og chauffører på vores busruter om, at eleverne kører helt uden rejsehjemmel i den første uge efter ferien. Der er dog en udfordring ift. de elever, der rejser med DSB-tog. DSB godtager ikke, at eleverne rejser uden rejsehjemmel, så har I elever, der rejser med tog på strækningen Thisted - Ydby eller på strækningen Hobro - Frederikshavn, bliver I nødt til at udstede midlertidige skolekort til disse elever, da de ellers vil stå til selv at skulle betale eller få en en kontrolafgift på 375 kr. Det midlertidige skolekort udstedes manuelt.


   
 • ikon
  Annie Jellesmark den 27-06-2016
  Rigtig god ferie til alle. Vi glæder os til at se elever og ansatte igen den 11. august.

  OBS. Kontoret holder åbent hele uge 26 og åbner igen den 4. august.   
 • ikon
  Zaida Kristensen den 11-06-2016
  TEAMLISTER 2016-2017

  Er du kommende elev på HNX, kan du her se, hvilket team du er tilknyttet.

Indlejret objekt

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen